Ιδρύει θυγατρικό σωματείο

Στην ίδρυση θυγατρικού σωματείου προχωρά ο Αγροτικός Αστέρας, το οποίο θα λειτουργεί ως τμήμα της ακαδημίας

Προτεραιότητα στον Αγροτικό Αστέρα αποτελεί η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και η ανάδειξη νέων ταλέντων, γι’ αυτό αποφασίστηκε να ιδρυθεί θυγατρικό σωματείο, το οποίο θα συμμετέχει φέτος στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ. Η νέα αυτή ομάδα θα απαρτίζεται από παίκτες που δεν επιλέγονται αρχικά για την Κ20 του Αγροτικού Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για πρώτη φορά στην ογδονταπεντάχρονη ιστορία του συλλόγου μας και κατόπιν πολύμηνου σχεδιασμού ανακοινώνουμε την ίδρυση ενός θυγατρικού αθλητικού σωματείου το οποίο θα λειτουργεί ως τμήμα της ακαδημίας μας και καταρχήν για φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ανδρών της Ε.Π.Σ.Μ στην Γ' κατηγορία.

Μοναδικός στόχος των αγωνιστικών τμημάτων μας είναι να προετοιμάζονται στο μέγιστο βαθμό οι αθλητές μας ώστε να κάνουν το μεγάλο βήμα προς την Κ20 και στη συνεχεία στην επαγγελματική ομάδα μας. Σε αυτό το μεταβατικό στάδιο προς την «ποδοσφαιρική ενηλικίωση» θα συμβάλει η νεοϊδρυθείσα ομάδα για όσους ποδοσφαιριστές δεν επιλέγονται αρχικά στην Κ20.

Η διάρκεια παραμονής στην ομάδα θα ναι 2 έτη, θα λειτουργεί ως τμήμα της ακαδημίας με την ίδια οργάνωση και προγραμματισμό και υπό την ευθύνη του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου Κου Γιώργου Δεληγιάννη με σχεδιασμό 3ετιας για την άνοδο και καταρχήν παγίωση της ομάδας στην Α κατηγορία. Λεπτομέρειες και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν στα γραφεία του ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ: 28ης Οκτωβρίου 36 Εύοσμος καθημερινά και στο τηλ: 2310 559881

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep