«Ανεβαίνουμε επίπεδο»

Υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Βόκολου η προπόνηση της Δευτέρας (22/08) στον Παναιγιάλειο. Επιβεβαίωση για Κατίδη.

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναιγιάλειο έκανε τη Δευτέρα (22/08) ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο 46χρονος τεχνικός έπιασε δουλειά, όπως αναμενόταν, και η παρουσίασή του αναμένεται να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας. Αυτό γιατί την Τρίτη (23/08) ο Αντώνης Ρέλλας θα είναι εκτός Αιγίου, όπως και την Τετάρτη (23/08), οπότε αναμένεται να δώσει το «παρών» στην κλήρωση της α' φάσης του Κυπέλλου. 

Πριν την έναρξη της προπόνησης στα αποδυτήρια βρέθηκε ο Αντώνης Ρέλλας και αφού καλωσόρισε τον νέο προπονητή, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όπως τους είπε: «Δεν σας ζητώ τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω από το να εφαρμόσετε κατά γράμμα τις οδηγίες τού νέου μας προπονητή, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και που με την επιλογή του αποδεικνύεται πως ο Παναιγιάλειος φέτος αποκτά κύρος και ανεβαίνει ένα επίπεδο. Αυτό που ζητούμε από εσάς είναι σκληρή δουλειά, μέσα από την οποία ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Κατίδη, για την επικείμενη μεταγραφή του οποίου σας ενημέρωσε το flnews το βράδυ της Κυριακής (21/08), η περίπτωσή του επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση.

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep