Σύσκεψη... θωράκισης

Σύσκεψη στην Αναγέννηση Καρδίτσας για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών απασχόλησαν την Αναγέννηση Καρδίτσας στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Δευτέρας (22/08). Παρουσία των προέδρων της ΠΑΕ και του ΑΣ, Μπούρμπου, Κατσίκη αντίστοιχα, του γενικού διευθυντή, Κώστα Ραχαβέλια, του τεχνικού τιμ (Μάγγος και Μπουντόλος) και αντιπροσωπείας των ποδοσφαιριστών (Μπιτέλης, Τζέκος, Δημόπουλος, Κουτσόπουλος, Κισκαμπάνης, Γεωργαντζάς και Κοντός) οι «κιτρινόμαυροι» συζήτησαν σχετικά με όσα έγιναν και έπληξαν την εικόνα του συλλόγου.

Όπως αναφέρει η ΑΣΑ στην ανακοίνωσή της, άπαντες δήλωσαν τη θερμή τους συμπαράσταση στον πρόεδρο της ΠΑΕ για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητό του και για τα συνθήματα σε βάρος του:

«Με αφορμή τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν εις βάρος του Αθλητικού Συλλόγου Αναγέννησης Καρδίτσας και των εκφράσεών του:

Διάρρηξη και κλοπή στις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου μας “Γεώργιος Μπαζής” στο Σταυρό.
Επίθεση και αψιμαχίες με φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε φιλικό μάτς στο δρόμο έξω απο το Δημοτικό Στάδιο.
Υβριστικά συνθήματα, επίθεση και δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βασίλη Μπούρμπου.

ΟΛΟΙ εμείς που υπηρετούμε την Αναγέννηση απο οποιαδήποτε πόστο δηλώνουμε και διατρανώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις:
Την απερίσπατη πίστη μας στην Αναγεννησιώτικη Ιδέα...
Την πλήρη ομόνοια και συνεργασία ολων των τμημάτων και εκφράσεων του Συλλόγου μας.
Την πλήρη καταδίκη οποιασδήποτε ενέργειας στρέφεται εναντίον του συλλόγου και μελών του απο οποιονδήποτε κι αν προέρχεται.

Προσηλωμένοι στην ιδέα της Αναγέννησης, στο δύσκολο αλλά εμπνευσμένο έργο που συντελείται, προχωράμε συσπειρωμένοι και θεωρούμε εκτός οποιονδήποτε θα λειτουργήσει ενάντια στο σύλλογο. Η ομάδας μας τις επόμενες ημέρες θα πάρει, για μία ακόμη φορά, πρωτοβουλίες για να θωρακιστεί η ομόνοιά της. Δεν περισσεύει κανένας Αναγενησιώτης απο την προσπάθεια, και τους καλούμε όλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξουν με θέρμη».

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep