«Βγάλαμε όσα δουλεύουμε»

Ο Δημήτρης Ανάκογλου μίλησε για το φιλικό του Άρη με την Κέρκυρα. Ο Δημήτρης Ανάκογλου μίλησε για το φιλικό του Άρη με την Κέρκυρα.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου τόνισε πως ο Άρης λύνεται σιγά, σιγά παρότι ακόμη δεν έχει τελειώσει το «τρέξιμο» της προετοιμασίας.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την Κέρκυρα, ο 24χρονος μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε για το φιλικό παιχνίδι.

Η εικόνα του σημερινού αγώνα με την Κέρκυρα τι έδειξε;

«Ακόμα είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, ακόμα κάνουμε τρεξίματα. Νομίζω πως η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, προσπαθήσαμε να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και μας δείχνει ο προπονητής. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από προσωπική ενέργεια και από εκεί και πέρα δεν δεχθήκαμε φάσεις».

Γιατί ο Άρης είχε καλύτερη απόδοση στο δεύτερο μισό;

«Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα «ξεκούμπωσε», είχαμε καλύτερο ρυθμό όσο περνούσε η ώρα. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ και να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Πρέπει να συνεχίσουμε τώρα, έχουμε και παιχνίδια και προπονήσεις μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε».

Πόσο έτοιμοι αισθάνεστε;

«Η ομάδα βελτιώνεται. Σιγά σιγά τα πόδια λύνονται όσο περνάει ο καιρός, αποκτάμε καλύτερο ρυθμό. Σημασία έχει να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας σαν ομάδα και ο καθένας ατομικά, για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια».  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep