Ισόπαλο 1-1 στην Δράμα

Δόξα Δράμας και Αγροτικός Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο μεταξύ του φιλικό. Δόξα Δράμας και Αγροτικός Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο μεταξύ του φιλικό.

Ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε στην ισοπαλία (1-1) στο φιλικό του με τη Δόξα στην Δράμα.

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και τον Αγροτικό Αστέρα που έγινε το βράδυ της Κυριακής (21/8) στο γήπεδο των «μαυραετών». Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νεντίδη έδειξαν καλό πρόσωπο σε ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό για τα επίπεδα προετοιμασία των δύο ομάδων. Μετά το φινάλε, μάλιστα, οι «σταχυοφόροι» εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση των γηπεδούχων για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση που τους παρείχαν, ενώ θα ακολουθούσε και δείπνο.

Τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σάντος να ανοίγει το σκορ στο 67ο λεπτό για τη Δόξα Δράμας μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα του Εύοσμου ισοφάρισε με κεφαλιά του Γκότοβου στο 73ο λεπτό.

ΤΑ ΓΚΟΛ

67’ 1-0 Από εκτέλεση ελεύθερου από τον τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Αγροτικού, όπου ο Σάντος πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Γουναρίδη και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

73’ 1-1 Ο Τεγούσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκότοβος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

ΓΚΟΛ: 67’ Σάντος - 73’ Γκότοβος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Καράδαης, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Πινδώνης, Καρλόπουλος, Μπουσινάκης, Δουμάνης, Γιόνδης, Σουάνης. Αγωνίστηκαν και οι Βουτσινάς, Μπάμπουρας, Παπαζύδης, Μαρκόπουλος, Πολύζος, Γαϊδαρτζής, Σάντος, Κεφαλάς. 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Γκοτοβός, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τάι, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Φελίπε, Γκέκας. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Θεοδωρίδης, Ντουνιάς, Γκέσιος, Παπαδημητρίου, Πάλλας. 

Last modified onΚυριακή, 21 Αύγουστος 2016 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep