Τυπικά Σάββα, Μπουρντουγιάν

Η ΑΕΛ Καλλονής ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τους Γιάννη Σάββα, Λουσιάν Μπουρντουγιάν.

Το flnews σας ενημέρωσε την Τετάρτη (17/08) σχετικά με τις υπογραφές που μπήκαν στην Καλλονή στα συμβόλαια των Γιάννη Σάββα, Λουσιάν Μπουρντουγιάν. Η ομάδα της Λέσβου ανακοίνωσε τελικά τη συμφωνία με τον Κύπριο αμυντικό και τον Ρουμάνο επιθετικό αντίστοιχα την Παρασκευή (19/08), οριστικοποιώντας δύο ακόμα μεταγραφές.

Η ανακοίνωση για τον Ρουμάνο:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουσιάν Μπουρντουγιάν (Lucian Burdujan). Ο Ρουμάνος επιθετικός γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1984. Έχει αγωνιστεί με τις Ceahlaul Piatra Neamt, Rapid Bucuresti, Vaslui, Steaua Bucuresti, Chornomorets Odesa, Tavriya Simferopol, Hoverla Uzhhorod ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Europa του Γιβραλτάρ. Επίσης, είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Κ21 της Ρουμανίας. Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Η ανακοίνωση για τον Κύπριο:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σάββα. Ο Κύπριος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Πάφου και είναι γεννημένος στις 18 Αυγούστου του 1991. Ο Σάββα αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ. Την τελευταία σεζόν φόρεσε την φανέλα της Καρμιώτισσας με την οποία πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Αύγουστος 2016 22:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep