Διαρκείας και την Κυριακή

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας και την Κυριακή (21/8).

Ανήμερα του φιλικού με την Κέρκυρα, ο κόσμος του Άρη αν το επιθυμεί μπορεί να αγοράσε διαρκείας, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ. Σε δελτίο Τύπου ενημέρωσε για τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (21/08), την ημέρα του φιλικού αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρα ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 17:30 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης.

Παράλληλα με τις προεγγραφές για τα διαρκείας, την Κυριακή (21/08) από τις 12:00 έως τις 17:30 θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και εισιτήρια του φιλικού με την Κέρκυρα (όπως έχει ανακοινωθεί, το εκδοτήριο επί της οδού Παπαναστασίου θα ανοίξει στις 17:00). Να υπενθυμίσουμε ότι οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας γίνονται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης.

Για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητο είναι το ΑΜΚΑ, καθώς και η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι και φοιτητές), για τους οποίους –ως γνωστόν- υπάρχει έκπτωση 20% (οι κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι δεν ανήκουν σε κάποια από τις προαναφερόμενες ειδικές κατηγορίες, έχουν έκπτωση 10%), απαραίτητη είναι η προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού στοιχείου.

** Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους -που θα καλύψουν δημοσιογραφικά την κυριακάτικη φιλική αναμέτρηση ΑΡΗΣ-Κέρκυρα και δεν είναι μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ ή του ΠΣΑΤ- ότι για την είσοδό τους στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης ισχύουν οι περσινές δημοσιογραφικές κάρτες.

Σε κάθε άλλη περίπτωση απαραίτητη είναι η αποστολή σχετικού αιτήματος με το λογότυπο του Μέσου που εκπροσωπούν στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι αύριο, Παρασκευή, στις 20:00».

Last modified onΠέμπτη, 18 Αύγουστος 2016 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep