Οξυγόνο τα διαρκείας

Την στήριξη των οπαδών της ζητά η Αναγέννηση Καρδίτσας με την αγορά διαρκείας ή την εγγραφή τους ως μέλη της ομάδας. Την στήριξη των οπαδών της ζητά η Αναγέννηση Καρδίτσας με την αγορά διαρκείας ή την εγγραφή τους ως μέλη της ομάδας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν μεγαλύτερη πνοή στην προσπάθεια της με την αγορά ενός διαρκείας.

Ενέργειες για να στρατεύσει τον κόσμο της Καρδίτσας στην προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας κάνει η διοίκηση της Αναγέννησης που υπενθυμίζει πόσο μεγάλη στήριξη αποτελεί η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας. «Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που αποτελούν ΟΞΥΓΟΝΟ αυτή την περίοδο που τα έξοδα είναι πάρα πολλά, είναι κεφαλαιώδες ζήτημα και επανερχόμαστε σήμερα για να το υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Για αυτό το λόγο έχει γίνει προσπάθεια οι τιμές που ισχύουν να είναι προσαρμοσμένες στην κοινωνική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΘΥΡΑ 2 - 140 ευρώ

ΘΥΡΑ 1 & 3 - 120 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ - 70 ευρώ

ΜΑΘΗΤΙΚΑ (μέχρι 17 ετών) - 50 ευρώ

* Στα διαρκείας των 140 και 120 ευρώ, θα υπάρχει έκπτωση 20 ευρώ για όσους θα εγγραφούν και μέλη στον Α.Σ. μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Η ΠΑΕ προχώρησε σε ακόμη μια ενέργεια συμβολής στην προσπάθεια, αφού ζητά από τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται εκτός Καρδίτσας, είτε σε άλλη μέρη της Ελλάδας, είτε στο εξωτερικό να συμβάλλουν με την εγγραφή τους ως μέλη με μια απλή κατάθεση στη Εθνική Τράπεζα.

Για τους ξενιτεμένους χιλιάδες Αναγεννησιώτες που θέλουν να εγγραφούν μέλη μπορούν να το κάνουν μέσω ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον παρακάτω λογαριασμό: 368/471012-62 IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR68 0110 3680 0000 3684 7101 262 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ - BIC ETHNGRAA

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep