Χρειάζεται και εμπειρία

Ο Κώστας Ανυφαντάκης γνωρίζει πως ο Πανθρακικός χρειάζεται και επιπλέον ενίσχυση για να μπορέσει να βοηθήσει και τα νέα παιδιά που έχουν επιλέξει αυτή τη σεζόν για το ρόστερ του Πανθρακικού. Ο Κώστας Ανυφαντάκης γνωρίζει πως ο Πανθρακικός χρειάζεται και επιπλέον ενίσχυση για να μπορέσει να βοηθήσει και τα νέα παιδιά που έχουν επιλέξει αυτή τη σεζόν για το ρόστερ του Πανθρακικού.

Ο Πανθρακικός δεν άφησε καλά δείγματα απέναντι στην πιο έτοιμη Ξάνθη και έδειξε πως εκτός από τους νέους χρειάζεται και «εμπειρία» για να τους τραβήξει.

Η ήττα με 3-0 από την Ξάνθη στην Κομοτηνή σίγουρα δεν έχει σημασία για να σταθεί κανείς στο σκορ και την εικόνα, αλλά σίγουρα προβλημάτισε τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Η απόφαση να μαζέψουν νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο και παραστάσεις από τις μικρές εθνικές ομάδες είναι η κατάλληλη λύση για μια ομάδα που θέλει να «αναγεννηθεί», αλλά οι μικροί χρειάζονται και κάποιες έμπειρες πλάτες για να τους... τραβήξουν.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ανυφαντακης, μαζί με την διοίκηση είχαν ήδη κάποιες λύσεις στην λίστα τους και αναμένεται σύντομα να προστεθούν και άλλες ώστε να γεμίσει το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep