Σταματής και Καλογέρης στα Χανιά

Ο Ανδρέας Σταματής θα φορέσει πάλι τα χρώματα του ΑΟ Χανιά. Ο Ανδρέας Σταματής θα φορέσει πάλι τα χρώματα του ΑΟ Χανιά.

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές έβαλε στο ρόστερ του ο ΑΟ Χανιά, αφού προχώρησε στην απόκτηση του Αινεία Καλογέρη και του Ανδρέα Σταματή.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την ομάδα του ΑΟ Χανιά που προχώρησε σε συμφωνία με τον 26χρονο επιθετικό Αινεία Καλογέρη και τον 23χρονο επιθετικό Ανδρέα Σταματή.

Ο Αινείας Καλογέρης που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα στην Football League και την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε με την Κηφισιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε οκτώ αγώνες χωρίς να σημειώσει γκολ.

Ο Ανδρέας Σταματής έχει περάσει από αρκετές ομάδες της δεύτερης κατηγορίας παρά το νεαρό της ηλικίας του και στην αρχή και της περσινής περιόδου ήταν στο ΑΟ Χανιά, όπου έπαιξε σε οκτώ αγώνες και σημείωσε ένα γκολ. Στο δεύτερο εξάμηνο μετακόμισε στην Ζάκυνθο, με την οποία σημείωσε τρία γκολ σε 11 αγώνες πρωταθλήματος. Συνολικά στην Football League έχει 7 γκολ σε 58 αγώνες. Έχει αγωνιστεί και στην Super League με τα χρώματα του Πανιωνίου (1 αγώνας/ 0 γκολ) και της ΑΕΚ (10/3).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep