«Χτίσιμο» από την αρχή

Ο Θανάσης Δημόπουλος θα πρέπει να χτίσει από την αρχή πάλι τον βασικό κορμό του Πανελευσινιακού. Ο Θανάσης Δημόπουλος θα πρέπει να χτίσει από την αρχή πάλι τον βασικό κορμό του Πανελευσινιακού.

Στον Πανελευσινιακό αλλάζει πάλι ο βασικός κορμός και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να “βρεθεί” πάλι η χημεία .

Στην Ελευσίνα αλλάζουν πάλι τα δεδομένα στο ρόστερ και ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Δημόπουλος, για ακόμη μια φορά θα κληθεί να βρει τις άμεσες λύσεις στον τομέα της συμπλήρωσης, αλλά και της χημείας του ρόστερ. Από το περσινό σύνολο έχουν παραμείνει λιγότεροι από δέκα ποδοσφαιριστές στο σύνολο και αυτό οδηγεί στην αναγκαστική συμπλήρωση του ρόστερ με παίκτες που να λογίζονται βασικοί, αλλά και λύσεις για τους αναπληρωματικούς που θα καλύψουν κενά από τιμωρίες.

Αυτές οι αλλαγές είναι μάλλον συνηθισμένες για τον Θανάση Δημόπουλο που και πέρσι το καλοκαίρι είχε μόλις λίγες εβδομάδες για να δημιουργήσει το ρόστερ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ και τον Δεκέμβριο του 2015 άλλαξε κατά μεγάλο βαθμό η ομάδα και ουσιαστικά κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από ότι στον πρώτο γύρο και τελικά να φτάσει στη σωτηρία.

Τώρα έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, στην προετοιμασία υπάρχουν νέα πρόσωπα και πολλά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και κυρίως μετά τα συμπεράσματα που θα βγάλει ο Θανάσης Δημόπουλος από το φιλικό με την Σπάρτη το Σάββατο (13/8) στη Λακωνία. Μετά από αυτό θα υπάρξει διακοπή για τους ποδοσφαιριστές, αλλά το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση θα αναζητήσουν λύσεις για την επόμενη ημέρα.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep