«Έχουμε δρόμο ακόμη»

Στη δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ αναφέρθηκε ο πρωταγωνιστής του πρώτου φιλικού, Αντώνης Μπουρσέλης

Ιδανικά ξεκίνησε ο Αντώνης Μπουρσέλης, έστω κι ανεπίσημα, τη νέα του σεζόν στον ΟΦΗ, καθώς πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας στη φιλική νίκη (2-0) με τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο νεαρός μέσος εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη, αλλά και τη δική του απόδοση, ωστόσο τόνισε πως ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα. «Πέρυσι ένας τραυματισμός με άφησε πίσω, όμως έχω αρχίσει να συνέρχομαι. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω μια καλύτερη χρονιά και θα βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του», ανέφερε αεχικά

Για την φετινή ομάδα του ΟΦΗ ο Μπουρσέλης, υπογράμμισε: «Είναι μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Δουλεύουμε πολύ και έχουμε δρόμο ακόμη. Στόχος της ομάδας είναι να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα».

Την Κυριακή (7/8), οι παίκτες του ΟΦΗ θα απολαύσουν το ρεπό τους και από Δευτέρα θα επιστρέψουν στο γήπεδο με διπλή προπόνηση.

Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται οι Οστοιτς, Μασάδο και Δάυκος, οι τραυματισμοί των οποίων θα αξιολογηθούν από το ιατρικό επιτελείο. Ο Οστοιτς έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Μάσοδο στο γόνατο, ενώ μια κάκωση ταλαιπωρεί τον Δαύκο.

Επόμενο φιλικό για τον ΟΦΗ, αυτό που θα γίνει το επόμενο Σάββατο (13/8) με τον Κισσαμικό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep