Άρεσε ο ΟΦΗ

Καλά στοιχεία έδειξε ο ΟΦΗ στο πρώτο του φιλικό, καθώς νίκησε 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, όπου επικράτησε 2-0 του Ερμή Ζωνιανών. Και τα δύο τέρματα τα πέτυχε ο Μπουρσέλης, με τη ζέστη και την κούραση να παίζει ρόλο στην απόδοση και των δύο ομάδων. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και είχαν καλές στιγμές επιθετικά.

Δεν αγωνίστηκαν ο Όστοϊτς, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ο Μασάδο που είχε πρόβλημα στο γόνατο, ο Δαύκο λόγω μιας κάκωσης, αλλά ούτε και ο Δερμιτζάκης.

Στο 59’ ο Μπουρσέλης με σουτ έπειτα από ατομική κίνηση, έκανε το 1-0. Στο 89’ μετά από μια χαμένη ευκαιρία του Πασιαλή, που έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννόπουλος, ο ΟΦΗ κατάφερε να κάνει το 2-0, πάλι με τον Μπουρσέλη.

ΟΦΗ: Κασμερίδης (65’ Γιαννόπουλος), Βαλλιάνος (46’ Κοιλιάρας), Κομεσίδης, Κώτσιος (46’ Φαζός), Μπολάκης (46’ Μίκιτς), Νάστος (46’ Χίσι), Φουκαράκης (46’ Μπουρσέλης), Χαντί (46’ Κιάσσος), Μιλοσάβλιεφ (46’ Όγκπομε), Βρεττός (46’ Μακρίδης), Μάνος (46’ Νιχάτ).

Ερμής Ζωνιανών: Κόλιας (37, Ζερβός, 61’ Ανδρεαδάκης), Κοζυράκης, Πρωτογεράκης (61’ Γεμιστός), Γεωργούλης (46’ Λογοθέτης), Ανυφαντάκης, Προβυδάκης (61’ Χριστοδούλου), Πουλάκης (46’ Τοπούζης), Ταβλαδωράκης, Πλουσής Β. (46’ Πασιαλής), Ανωγειανάκης (37’ λ.τ. Γιακουμάκης), Ζανελάρης (67’ Σεχολάρι).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep