Μέρες δουλειάς στην Κομοτηνή

Ο Κώστας Ανυφαντάκης συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία του Πανιθρακικού. Ο Κώστας Ανυφαντάκης συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία του Πανιθρακικού.

Συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς η προετοιμασία του Πανθρακικού.

Με διπλές προπονήσεις ο προπονητής του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης, ετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της νέας χρονιάς και παράλληλα κάνει τον σχεδιασμό για τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ με το τεχνικό επιτελείο. Η δουλειά σε φυσική κατάσταση τα πρωινά και σε τακτική το απόγευμα είναι σε υψηλούς ρυθμούς και μέσα σε αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να γίνει και η επιλογή για τους έξι ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται από τον Κρητικό προπονητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν καταλήξει τόσο σε κάποιους από αυτούς που θα παραμείνουν στην ομάδα, όσο και σε επιλογές που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθούν άμεσα. Σκοπός της ομάδας, πάντως, είναι να προχωρήσει σε σημαντικό χαμήλωμα του μέσου όρου ηλικίας σε σχέση με την περσινή σεζόν και να στηριχθεί σε ταλαντούχους παίκτες από την περιοχή και από άλλους που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στις μικρές εθνικές ομάδες.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep