Ξεκίνησε ο Τριανταφυλλάκος

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αγροτικό Αστέρα. Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αγροτικό Αστέρα.

Προπονήσεις με τον Αγροτικό κάνει από την Παρασκευή (29/8) ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Στον Αγροτικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 25χρονος επιθετικός που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Αυτές τις πρώτες ημέρες έτρεξε μόνος σε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θα περάσει και τις εργομετρικές εξετάσεις ώστε να προχωρήσει και επίσημα η συνεργασία του με την ομάδα. Πάντως προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης “Arena Press”.

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια υγιή ομάδα, πρότυπο και σταθερή αξία στην κατηγορία. Οι στόχοι είναι υψηλοί, ήξερα τον Αστέρα ως αντίπαλος ενώ ήδη γνωρίζομαι με αρκετούς παίκτες»  

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό (15 αγώνες / 3 γκολ), ενώ είχε ξεκινήσει στην Λαμία (5/0). Έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Football League (17/1), ενώ στην Super League έχει παρουσίες με τον Άρη και τον Πανθρακικό (45/3). 

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούλιος 2016 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep