Από Πέμπτη... Καρπενήσι

Ο Δημήτρης Αρναούτης θα πρέπει να κάνει την επιλογή της αποστολής της ομάδας του Αχαρναϊκού μέχρι την Πέμπτη που αναχωρεί η ομάδα για το Καρπενήσι. Ο Δημήτρης Αρναούτης θα πρέπει να κάνει την επιλογή της αποστολής της ομάδας του Αχαρναϊκού μέχρι την Πέμπτη που αναχωρεί η ομάδα για το Καρπενήσι.

Στον Αχαραναϊκό προσπαθούν να κλείσουν τις εκκρεμότητες μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να είναι όλα έτοιμα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την Πέμπτη (4/8) θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι η ομάδα του Αχαρναϊκού και οι άνθρωποι της διοίκησης τρέχουν για να κλείσουν όλες τις διαδικαστικές, αλλά και μεταγραφικές υποθέσεις ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το βασικό στάδιο.

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα συνεχιστούν οι δοκιμές ποδοσφαιριστών που έχει επισημάνει το τεχνικό επιτελείο και φυσικά ο προπονητής Δημήτρης Αρναούτης θα πρέπει να βγάλει τα ονόματα των παικτών που θα ακολουθήσουν την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παράλληλα με όλα τρέχουν και οι διοικητικές εξελίξεις και θα πρέπει να οριστικοποιηθεί και η μεταφορά των μετοχών για να πάρουν σειρά οι ανακοινώσεις και οι παρουσιάσεις των στόχων που θα έχουν τα νέα πρόσωπα που θα την αναλάβουν.

 

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιούλιος 2016 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep