Μετρήσεις και τρέξιμο

Στον Πανθρακικό συνεχίζεται η προετοιμασία με μετρήσεις και απογευματινές προπονήσεις. Στον Πανθρακικό συνεχίζεται η προετοιμασία με μετρήσεις και απογευματινές προπονήσεις.

Στον Πανθρακικό μπήκαν σε πρόγραμμα προετοιμασίας και μετρούν τις δυνάμεις τους ώστε να προσαρμόσουν την προετοιμασία τους.

Σειρά παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του Πανθραικικού σε γκρουπ για να περάσουν τις μετρήσεις που πρέπει ώστε να προχωρήσουν στην προετοιμασία της ομάδας ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχει κάθε παίκτης ξεχωριστά. Η υπεύθυνη του τομέα αποκατάστασης του Πανθρακικού, Μένια Γιοφτσίδου προχώρησε στις μετρήσεις το πρωί και στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο του Πανθραικού ώστε να συνεχίσουν το πρόγραμμα τους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν στα χέρια τους φακέλους για όλους τους παίκτες με αποτέλεσμα να μπορούν να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει η ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ώστε να έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στον τομέα της φυσικής κατάστασης.  

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 03:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep