«Πρώτη» με δοκιμές

Τα... βάσανα ξεκίνησαν στον Αχαρναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (27/7)

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (27/7) η νέα σεζόν στον Αχαρναϊκό, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο Μενιδίου, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Ο Δημήτρης Αρναούτης είχε περίπου 20 παίκτες στη διάθεσή του. Οι Χριστοφιλέας, Μαρής, Ματσούκας, Παπατόλιος, Αναστασίου και Μουστάκης είναι αυτοί που έχουν παραμείνει στο ρόστερ από την περσινή σεζόν, ενώ παρόντες ήταν και ποδοσφαιριστές υπό δοκιμή.

Την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον Αντιπρόεδρο - Ιατρό της ομάδας, Αθανάσιο Παγώνα.

Μάλιστα λίγο πριν την έναρξη ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο όπου τους ευχήθηκε καλή αρχή με πολλές επιτυχίες για τη νέα σεζόν, επισημαίνοντας πως ο Δήμος Αχαρνών είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Αχαρναϊκό! Η προετοιμασία και οι δομικές παικτών θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με τους «πράσινους» να αναχωρούν στις 4 Αυγούστου για το Καρπενήσι.

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep