Ανακοινώθηκε ο Ταμπάκης

Ο Βασίλης Ταμπάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανελευσινιακό και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Βασίλης Ταμπάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανελευσινιακό και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Την συμφωνία ενός χρόνου με τον 29χρονο επιθετικό Βασίλη Ταμπάκη ανακοίνωσε ο Πανελευσινιακός. 

Το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τον Βασίλη Ταμπάκη ήταν αυτό που έμενε για να επικυρωθεί η συνεργασία του με την ομάδα του Πανελευσινιακού. Ο 29χρονος επιθετικός που υπέγραψε για έναν χρόνο με τους "σταχυοφόρους" και αναμένεται να είναι από τις βασικές επιλογές στην γραμμή κρούσης. Ο Βασίλης Ταμπάκης που κατάγεται από την Άμφισσα, έχει αγωνιστεί τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στον Φωκικό, ενώ σε έχει συμμετοχές στην Football League με την Γλυφάδα και τον Αχαρναϊκό. Συνολικά μετρά 25 γκολ σε 127 παρουσίες στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Βασίλη Ταμπακη για ένα χρόνο. Έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Φωκικου, της Γλυφάδας και του Αχαρναικου. Τον καλοσωριζουμε στην οικογενεια μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην φετινή σεζόν.

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 03:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep