Ξεκίνημα με αισιοδοξία

Άρχισαν το... τρέξιμο οι παίκτες της Αναγέννησης (φωτ. από karditsasport.gr) Άρχισαν το... τρέξιμο οι παίκτες της Αναγέννησης (φωτ. από karditsasport.gr)

Με 25 παίκτες ξεκίνησε η προετοιμασία στην Αναγέννηση Καρδίτσας- Έκπληξη των οπαδών στον Μάγγο

Ξεκίνησε με χαμόγελα η νέα χρονιά στην Αναγέννηση Καρδίτσας το απόγευμα της Τρίτης (26/7). Στο δημοτικό στάδιο βρέθηκαν 25 παίκτες, οι οποίοι ξεκίνησαν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μάγγου. Πριν βγουν στο χορτάρι, ο Βασίλης Μπούρμπος καλωσόρισε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, εκφράζοντάς τους την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας. Στη συνέχεια ο νέος τεχνικός πήρε τον λόγο και τους ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Το ψιλόβροχο απέτρεψε τους φίλους της Αναγέννησης να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο, ωστόσο πάνω από 50 φίλοι των «κιτρινόμαυρων» χειροκρότησαν τους παίκτες και φώναξαν συνθήματα.

Το παρών έδωσαν τα επτά νέα αποκτήματα της ΑΣΑ, Γιάννης Καλλιβωκάς, Γιάννης Τσόπελας, Σάμουελ Ντανκουά, Σεκούμπα Ντιατά, Θωμάς Μυργιώτης, Ξενοφών Φέτσης και Δημήτριος Πρίφτης, οι δώδεκα παίκτες που παρέμειναν στο ρόστερ, Γιώργος Μπιτέλης, Βασίλης Τζάνης, Γιώργος Υφαντής, Δημήτρης Κουτσόπουλος, Περικλής Γεωργαντζάς, Στέργιος Δημόπουλος, Φώτης Κισκαμπάνης, Γιώργος Κοντός, Γιώργος Μοσχάκης, Σωτήρης Τσιλούλης, Μούτσα Μπλέντι, ο Δημοσθένης Τζέκος, όπως και έξι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Παπδημητρόπουλος, Γιώργος Ξέρρας, Γιώργος Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνος Κορέλας και Μιχάλης Τζερτζελάς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και αποφασιστεί ποιοι θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν οι εκπρόσωποι των Yellow Revenge και της ΛΕ.Φ.Α.Κ. στον Γιάννη Μάγγο. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είχε τα γενέθλιά του την Τρίτη (26/7), καθώς συμπλήρωσε τα 34 χρόνια του και οι οπαδοί του ετοίμασαν μια τούρτα, καλωσορίζοντάς τον με… γλυκό τρόπο στην Αναγέννηση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep