Προπόνηση με Όστοϊτς

Ο Μπράνκο Όστοϊτς ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα του ΟΦΗ. Διαρκείας και μάρκετινγκ στο τραπέζι.

Με ένα νέο πρόσωπο έγινε η προπόνηση της Τρίτης (19/07) στον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, Μπράνκο Όστοϊτς τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια και την Τετάρτη (20/07) θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά:

«Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 31χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός Μπράνκο Οστοιτς, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ. Όπως ανακοινώθηκε, ο Οστοιτς ακολούθησε την Τρίτη (19/7) το προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ και την Τετάρτη (20/7) αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του, καθώς αναμένεται στο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος του.

Ο Οστοιτς αγωνίζεται με επιτυχία τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αμυντικός μέσος και η απόκτηση του αναμένεται να δώσει δύναμη και εμπειρία στο παχνίδι του ΟΦΗ. Εχει ύψος 1μ.87 και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Βέροια. Στην καριέρα του έχει παίξει κυρίως σε ομάδες της Σερβίας, μεταξύ των οποίων και την Παρτιζάν Βελιγραδίου».

Οι μέτοχοι για διαρκείας και μάρκετινγκ

Συνάντηση για τα θέματα του μάρκετινγκ και των εισιτηρίων διαρκείας είχαν τη Δευτέρα (18/07) οι μέτοχοι του ΟΦΗ στο ΔΑΚ. Αποφασίστηκε, τα θέματα που αφορούν το τμήμα μάρκετινγκ του ΟΦΗ, να τα χειριστούν εκ μέρους των μετόχων ο Γιάννης Βάβουλας και ο Μιχ. Μυλωνάκης, οι οποίοι και θα προσκομίσουν τις προτάσεις τους, στην επόμενη συνάντηση των μετόχων.

Να σημειωθεί ότι απο τους νέους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, παραβρέθηκαν στην συνάντηση της Δευτέρας (18/7) οι κ.κ. Mιχάλης Μυλωνάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Μανόλης Κουμαντάκης, Γιώργος Χατζάκης και Μανόλης Ορφανάκης.

Last modified onΤρίτη, 19 Ιούλιος 2016 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep