Προτάσεις για ποδοσφαιριστές

Προεργασία... ενίσχυσης γίνεται στον Παναιγιάλειο, ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Οι ανακοινώσεις στον Παναιγιάλειο καθυστερούν και, τόσο ο Αντώνης Ρέλλας, όσο και οι επιχειρηματίες που θα μπουν στην ΠΑΕ συμφωνούν ότι τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί την Τετάρτη (13/07) ή την Πέμπτη (14/07) το αργότερο. Ωστόσο, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι γίνεται ήδη προεργασία ενίσχυσης.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής τον οποίο το νέο καθεστώς θέλει να προσλάβει στους «μελανόλευκους» εξετάζει ήδη λίστα με ποδοσφαιριστές, ενώ έχουν γίνει ήδη και προτάσεις, τόσο για Έλληνες, όσο και για ξένους. Εξάλλου, έχει ήδη χαθεί αρκετός χρόνος, αφού ως το τέλος του μήνα θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Αποστολόπουλος: «Πάντα στηρίζω τους φίλους μου»

Ο επιχειρηματίας, Θόδωρος Αποστολόπουλος, ο οποίος ήταν παρών στις διαπραγματεύσεις με τον Αντώνη Ρέλλα σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «247press.com.gr» τόνισε ότι δεν θα επενδύσει ο ίδιος, αλλά κάποιοι φίλοι του. Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι από το περιβάλλον του Αντώνη Ρέλλα επιβεβαιώθηκε ότι ο συγκεκριμένος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο συζήτησε...

Όπως σημείωσε ο Αποστολόπουλος: «Πράγματι, κάποιοι πολύ καλοί μου φίλοι, Χαϊδαριώτες επιχειρηματίες, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εμπλακούν διοικητικά στην ομάδα του Παναιγιάλειου και να επενδύσουν σε αυτήν. Εγώ, τους φίλους μου πάντα τους στηρίζω κι έτσι, το ίδιο έκανα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ευρισκόμενος σε μία συνάντησή τους. Από τη στήριξη των φίλων μου όμως, μέχρι το «ο Αποστολόπουλος αγοράζει τον Παναιγιάλειο», η απόσταση είναι χαώδης.

Στηρίζω τους φίλους μου, κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για αυτό, όμως δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να εμπλακώ σε αγορά μίας Π.Α.Ε. Εγώ έχω ενδιαφέρον μόνο για τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, για τους παλαίμαχους του συλλόγου και την α΄ ομάδα του. Αγαπώ την πόλη μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα Χαϊδάρι».

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep