«Ο Καμαρά ήθελε να έρθει ξανά»!

Η Λαμία έκανε γνωστό ότι αρνήθηκε στον Ανρί Καμαρά συμβόλαιο για την προσεχή σεζόν.

Αντέδρασε η Λαμία στις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο πρώην επιθετικός της, Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος μίλησε για «τραυματική» εμπειρία και η διοίκηση με τοποθέτησή της απόρησε, γιατί θυμήθηκε τώρα τους «κυανόλευκους». Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο 39χρονος ζήτησε να αγωνιστεί στην ομάδα της Φθιώτιδας τη σεζόν 2016-17, αλλά εκείνη του αρνήθηκε!

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ανέφερε:

«Γιατί τάχα ο Henri Camara κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και ενόσω δεν έχει ακόμη βρει ομάδα για να αγωνιστεί κατά τη σεζόν 2016-2017 θυμήθηκε την τόσο «τραυματική» θητεία του στη ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ένα (1) έτος μετά τη λήξη της και αφού μεσολάβησαν δύο ακόμη σταθμοί στη «μεγάλη καριέρα» του στα ελληνικά γήπεδα; Τούτο είναι άγνωστο, συγχρόνως δε και αδιάφορο για τη διοίκηση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ.

Το γνωστό όμως σ' εμάς, που παρέλειψε να πει ο Σενεγαλέζος άσος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα senenews.com και που μας κάνει να συγχωρούμε και να βλέπουμε με «συμπάθεια» τις δηλώσεις του είναι ότι ο Henri Camara ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ να συνεργαστεί μαζί της και να αγωνιστεί για την ομάδα μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 τερματίζοντας την καριέρα του στην πόλη μας, πρόταση που η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ αρνήθηκε με ευγένεια. Του ευχόμαστε καλή τύχη και δεν πρόκειται να επανέλθουμε στο θέμα».

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούλιος 2016 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep