Έμεινε και ο Μπουρσέλης

Τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ για την επόμενης σεζόν ανανέωσε και ο Αντώνης Μπουρσέλης

Συνεχίζεται στον ΟΦΗ το μπαράζ ανανεώσεων, με τον Αντώνη Μπουρσέλη να παίρνει σειρά. Ο 22χρονος μέσος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Εργοτέλη και συνέβαλε στην άνοδο των «ασπρόμαυρων» στη Football League. Γι’ αυτό και η διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Μπουρσέλης δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει και αυτό είναι κάτι που έχω πει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω και εγώ να διακριθώ μέσα από αυτήν. Θα παίξουμε σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football League, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να έχουμε όλοι υγεία και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενας ακόμη παίκτης του ΟΦΗ με προοπτική και μέλλον συνεχίζει στην κρητική ομάδα.

Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος συνεχίζει στο ρόστερ του ΟΦΗ και για την επόμενη χρονιά.

Ο Μπουρσέλης μετά απο συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη την Τετάρτη (29/6) το πρωί, συμφώνησε να συνεχίσει στον ΟΦΗ για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Αντώνης Μπουρσέλης, είναι ο έκτος παίκτης που ανανεώνει στον ΟΦΗ μετά τους Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, οι οποίοι έχουν ήδη κλείσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Ογκμποε.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep