«Έδεσε» και Δερμιτζάκη

Την εστία του ΟΦΗ και τη νέα σεζόν θα υπερασπίζεται ο Γιάννης Δερμιτζάκης

Συνεχίζεται το μπαράζ ανανεώσεων στον ΟΦΗ, καθώς μετά τους Μπολάκη και Κιάσσο ήρθε η σειρά του Γιάννη Δερμιτζάκη να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Ο 22χρονος γκολκίπερ συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής από τον Ιανουάριο που μετακόμισε στο Ηράκλειο και γι’ αυτό η διοίκηση τον αντάμειψε με νέο συμβόλαιο.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Δερμιτζάκης δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Εγινα πραγματικά αυτό που ήθελα. Το είχα πει και νωρίτερα, ότι θέλω να παίξω με τον ΟΦΗ στη Super League. Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος ότι θα δώσω και πάλι τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια ακόμη ανανέωση στον ΟΦΗ! Ο 22χρονος ύψους 1μ 93 γκολκήπερ Γιάννης Δερμιτζάκης, θα είναι στο ρόστερ της κρητικής ομάδας και την επόμενη χρονιά στην Football League.

Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο νεαρός γκολκίπερ με τον Σταύρο Λαμπράκη, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Δερμιτζάκης αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΟΦΗ και έπαιξε βασικός σε όλο το δεύτερο γύρο στην Γ’ Εθνική, δείχνοντας τα προσόντα του, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep