Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναχώρησε ο Πιερικός (11 photos)

Στις 10.45 το πρωί της Πέμπτης (22/3) αναχώρησε η αποστολή του Πιερικού για την Πάτρα, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (23/3) με την Παναχαϊκή (19.00) για την 21η αγωνιστική της Football League.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Πιερικού από τον Γιώργο Χατζάρα είναι οι: Καρακούτσης, Τσιντώτας, Χατζηζήσης, Πουρσανίδης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Κοντέων, Ιντζόγλου, Τόσκας, Μπακάλης, Πουρτουλίδης, Ελευθεριάδης, Κόιτς, Μπλαζέφσκι, Μοκακέ, Ρούσεφ, Κουτσοσπύρος, Γκουγκουλιάς. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Πέντα λόγω τιμωρίας.

 

Στο μεταξύ, τη δυνατότητα να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και να ξεφύγουν από την προετοιμασία του αγώνα με την Παναχαϊκή είχαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Πιερικού το απόγευμα της Τετάρτης (21/3), στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν της ομάδας, ο φίλαθλος, χορηγός και εντεταλμένος σύμβουλος μάρκετινγκ και εμπορικής πολιτικής της ΠΑΕ Πιερικός, Γιώργος Παπαζήσης, στην Παραλία Κατερίνης.

Το άριστα κλίμα ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση που αποτελεί και ένα από τα "συστατικά" της φετινής πορεία της ομάδας, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, με μοναδική...διαφωνία ανάμεσα στους παίκτες, το ποιός θα φάει τη μεγαλύτερη τσιπούρα! Το παρών έδωσε, εκτός από σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστας Παπαδόπουλος.

Last modified onΠέμπτη, 22 Μάρτιος 2012 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep