«Tα καλύτερα έρχονται»

Να παραμείνει στον Άρη και τη νέα σεζόν θέλει ο Νίκος Τσουμάνης

Αισιόδοξος για τις εξελίξεις στον Άρη είναι ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος θεωρεί πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Ο 26χρονος αμυντικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Arena Press», επισήμανε πως είναι αναμενόμενη η διαδικασία, μέχρι να πάρει την ομάδα ο Θοδωρής Καρυπίδης. Όταν γίνει αυτό, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

«Θεωρώ όλη αυτή την αναμονή απολύτως λογική. Είναι μία κατάσταση που δεν μπορείς να την αποφύγεις. Το βασικότερο όλων πλέον είναι να μπουν τα χρήματα, να πάρει την ομάδα ο κ. Καρυπίδης και να μπουν όλα σε μία σειρά. Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα γίνουν πράξεις, όλες οι δεσμεύσεις», ανέφερε αρχικά ο Τσουμάνης.

Για την καθυστέρηση στις πληρωμές: «Από τη μία είναι λογικό να μας έχει επηρεάσει έως ένα βαθμό, αλλά κατανοούμαι απόλυτα τον κ. Καρυπίδη. Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη. Έχουμε, όμως, τις διαβεβαιώσεις, ότι μόλις τελειώσει με αυτές τις υποχρεώσεις, θα διευθετήσει και το δικό μας ζήτημα. Προσωπικά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, οπότε δεν αγχώνομαι».

Για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ: «Ξέρουμε όλοι πως ότι έχει αποφασίσει ο κ. Αναστόπουλος θα μας το ανακοινώσει ο ίδιος. Είναι αυτός που ξέρει τι θέλει για την επόμενη σεζόν. Ποιοι υπήρξαν φέτος, αντάξιοι των απαιτήσεών του. Του έχουμε εμπιστοσύνη».

Για το δικό του μέλλον: «Επιθυμία μου είναι να παραμείνω. Είναι δεδομένο αυτό. Ο λόγος που άφησε την πρώτη κατηγορία και επέστρεψα φέτος, είναι γιατί θέλω να συμβάλλω από την πλευρά μου στην επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Ένιωθα ότι κάτι χρωστούσα στον κόσμο του Άρη».

Για το καλό κλίμα στην ομάδα: «Αν διατηρήσουμε και του χρόνου την σχέση που έχουμε όλη τη χρονιά φέτος, όλα θα πάνε καλά. Είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται».

Για τη δική του παρουσία: «Κυρίως για την άνοδο. Τις προσωπικές μου φιλοδοξίες τις αφήνω στην άκρη. Με ενδιαφέρει το καλό της ομάδας, πάνω απ’ όλα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας του χρόνου. Τον έχουμε ανάγκη».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep