Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μαθήματα τακτικής

 Στην Καλλονή ο Γιάννης Ματζουράκης συνεχίζει να δουλεύει πάνω στην τακτική ώστε να βελτιώσει τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του.

Χωρίς τους Σιλιγραδάκη, Προβατίδη και Μήτση που αντιμετωπίζουν προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλονής ενόψει του εκτός έδρα αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα της Λέσβου συνεχίζει να ρίχνει το βάρος στην τακτική και τους αυτοματισμούς και πάνω σε αυτό δούλεψε στο μεγαλύτερο μέρος της πρωινής προπόνησης στην Αγία Μαρίνα.
Ο προπονητής της ΑΕΛΚ Γιάννης Ματζουράκης προσπαθεί να βελτιώσει τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε επιθετικό μέρος, αλλά και στην αμυντική τακτική.
Η αποστολή της Καλλονής θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Θεσσαλονίκη, όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα.

 

Για την αναμέτρηση αυτή δεν υπολογίζονται οι Προβατίδης, Σιλιγαρδάκης και Μήτσης που έχουν προβλήματα τραυματισμού και έκαναν ατομικό. Επιστρέφουν οι Λεοζίνιο, Κριπιντίρης που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ μια ακόμη αγωνιστική χρωστά ο Ταραχούλσκι που δεν θα αγωνιστεί. 

Πιθανότατα ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα χρησιμοποιήσει και τον Τραορέ που ανεβάζει σιγά, σιγά ρυθμούς και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Last modified onΤετάρτη, 21 Μάρτιος 2012 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep