ΓΣ ο Ερασιτέχνης

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε ΓΣ την Πέμπτη (16/06).

Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία θα γίνει την Πέμπτη (16/06) με θέματα συζήτησης τον διοικητικό - οικονομικό απολογισμό και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του ΔΣ της εξελεγκτικής επιτροπής. Η σχετική ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964», που εδρεύει στην Λαμία, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, πλατεία Διάκου, σε γενική συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού αυτού, με θέματα ημερήσιας διατάξεως προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως τα ακόλουθα:

1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη.

2. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3. Ανακοινώσεις - Ενημέρωση.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί με τα αυτά θέματα ημερήσιας διατάξεως στον ίδιο τόπο την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:30.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του αθλητικού σωματείου τα οποία έχουν καταβάλει την συνδρομή και του τρέχοντος έτους.

Καλούμε όλα τα μέλη καθώς και τους φίλους του συλλόγου που επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη να παρευρεθούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Η οικονομική τακτοποίηση των μελών θα γίνεται και κατά την προσέλευση στο χώρο της Συνέλευσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική συγκυρία κι επειδή οι ανάγκες του συλλόγου το επιτρέπουν, αποφάσισε τον ορισμό του ποσού της ετήσιας συνδρομής στο ένα δέκατο αυτής, με καταβολή του ποσού για το Α΄ εξάμηνο του έτους, δηλαδή 12 ευρώ. Επίσης τα μέλη του παλαιού συλλόγου «Α.Σ. ΛΑΜΙΑ» τα οποία δεν εγγράφηκαν στον «Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964» μπορούν να εγγράφονται απαλλασσόμενα της καταβολής του ποσού των 50 ευρώ ως δικαίωμα εγγραφής. Οι παραπάνω αποφάσεις του Δ.Σ. θα τεθούν σε ισχύ μετά από έγκριση των μελών της Γενικής Συνέλευσης.

Όσα από τα παλαιά μέλη οφείλουν συνδρομές στο σύλλογο από 1-6-2016 και πριν, μπορούν να ενεργοποιηθούν, καταβάλλοντας τις οφειλόμενες συνδρομές έως και την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν ενεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους έχουν διάθεση να βοηθήσουν στη λειτουργία του Συλλόγου να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές του αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες».

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιούνιος 2016 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep