«Ελπίζω να είμαι εδώ»

Πηγή φωτό: aigiosports Πηγή φωτό: aigiosports

Ο Δημήτρης Σανδραβέλης βραβεύτηκε για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Παναιγιαλείου.

Τον αμυντικό, Δημήτρη Σανδραβέλη ανέδειξαν ως MVP του Παναιγιαλείου για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οι φίλαθλοι των «μελανόλευκων» σε ψηφοφορία στην ιστοσελίδα «Aigio all sports». Η βράβευση έγινε το Σάββατο (11/06) και ο ποδοσφαιριστής των «μελανόλευκων» εξέφρασε την πεποίθησή του ότι την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Αιγίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Aigio all Sports»:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Δεν το περίμενα. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος αγαπάει τα παιδιά που είναι από την πόλη μας. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα. Ευχαριστώ πολύ και εσάς τους δημοσιογράφους, καθώς και τον κ. Ζόμπο. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας ένα πολύ καλό καλοκαίρι και φυσικά εύχομαι η ομάδα μας να βρει τον δρόμο της».

Δημήτρη του χρόνου θα αγωνίζεσαι πάλι με τα «μελανόλευκα»;
«Ελπίζω πως ναι, αν πάνε όλα καλά».

Οι στόχοι σου σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο;
«Ο στόχος ο δικός μου είναι να πάω μέσα από την ομάδα, όσο πιο ψηλά μπορώ και με τις δυνατότητες μου να βοηθήσω την ομάδα μας να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Ήταν η ιδανική χρονιά για εσένα η φετινή; Σκοράροντας μάλιστα και αρκετά γκολ, όντας δεξιό μπακ…
«Η αλήθεια είναι πως ναι, η χρονιά ήταν ιδανική για εμένα. Εξελίχθηκε σε πολύ καλή χρονιά. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι, να έχουμε υγεία και από εκεί και πέρα ότι καλό έρθει θα είναι καλοδεχούμενο».

Τι κρατάς από την φετινή χρονιά; Πες μας μία καλή και μία «κακή» στιγμή…
«Αυτό που δεν θα ξεχάσω την φετινή χρονιά ως κάτι άσχημο, είναι τα λόγια που είπε ο κ. Αντώνης Ρέλλας μετά το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, τα οποία για την ομάδα ήταν πολύ άσχημα, αναφορικά με το μέλλον της, με όλα αυτά που είχαν γίνει με τον κ. Μορσέντι. Νιώθαμε όλοι μια αβεβαιότητα. Δεν ξέραμε όλοι τι θα γίνει, το μέλλον μας, αν θα υπάρχει ομάδα.

Η καλή στιγμή που κρατάω, η χαρά η μεγάλη, ήταν το διπλό που πήραμε μέσα στην Λάρισα. Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που ζήσαμε με τα παιδιά ενώ ακόμα μία καλή στιγμή που θα θυμάμαι, είναι η παραμονή της ομάδας μας, που ήρθε πιο γρήγορα από ό,τι όλοι περίμεναν».

Last modified onΣάββατο, 11 Ιούνιος 2016 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep