Απολογισμός από Παπαϊωάννου

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου θα μιλήσει και για τη Λαμία της επόμενης σεζόν.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας θα δώσει το βράδυ της Κυριακής (12/06) ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας θα κάνει απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ θα αναφερθεί και στον στόχο των «κυανόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν.

Εννοείται ότι ο μεγαλομέτοχος αναμένεται να τοποθετηθεί και στο θέμα του προπονητή, με τον τεχνικό Μπάμπη Τεννέ να δείχνει προ των πυλών της ομάδας της Φθιώτιδας.

Last modified onΣάββατο, 11 Ιούνιος 2016 14:35

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016 15:51 Comment Link

    EAN O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΜΕΣΑ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΥΓΙΕΣ ΡΟΣΤΕΡ ΥΠΗΡΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-16 ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ 3-4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΤΟ ΩΣ ΠΡΩΤΟ Η ΕΣΤΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΟΡ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΚΟΛΤΖΗ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΠΑΛΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΛΠ. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep