Οι ιστορίες των οπαδών

Τη δική τους ενότητα στην ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα αποκτούν οι φίλοι της ομάδας

Την ευκαιρία στους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα να πουν την δική τους ιστορία για την ομάδα, δίνει η ιστοσελίδα agrotikosasterasfc.gr. Σε αυτή θα φιλοξενείται μια ενότητα, η «Fans Stories», όπου οι φίλοι των «σταχυοφόρων» θα μπορούν να μοιραστούν ιστορίες και αναμνήσεις, μέσα από κείμενα και φωτογραφίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μία νέα ενότητα εισάγεται στο agrotikosasterasfc.gr, η οποία είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους των «σταχυοφόρων» και ονομάζεται «Fans Stories».

Πίσω από κάθε φίλαθλο υπάρχει μία ιστορία, η οποία περιγράφει το πως και το γιατί επέλεξε την ομάδα που υποστηρίζει, τις καλύτερες του αναμνήσεις στο γήπεδο, τους αγαπημένους του παίκτες και γενικά εμπειρίες με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο που αξίζει κανείς να θυμάται και να διηγείται.

Το agrotikosasterasfc.gr προσφέρει στους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα το δικό τους «χώρο» για να γράψουν και να κάνουν ευρύτερα γνωστή τη δική τους ιστορία αγάπης για τους «πράσινους» της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μοιραστείτε αναμνήσεις, εμπειρίες και γνώσεις για το σύλλογο μέσα από λέξεις και φωτογραφίες.

Αν επιθυμείτε να εμπλουτίσετε τη νέα ενότητα «fans Stories», αρκεί να γράψετε το δικό σας κείμενο (αρκούν μερικές λέξεις μαζί με μία φωτογραφία), να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα το δημοσιοποιήσουμε.

Κάθε αποστολή κειμένου πρέπει να συνοδεύετε από μερικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλικία, περιοχή) για τον αποστολέα ή τους αποστολείς (αν αφορά μία οικογένεια ή παρέα φίλων) και προαιρετικά από μία φωτογραφία του.

Last modified onΤρίτη, 07 Ιούνιος 2016 11:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep