Ναβάρο στην ΑΕΛ

Στα «βυσσινί» ντύνεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τσίμο Ναβάρο

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της επιστροφής της στη Super League πραγματοποίησε η ΑΕΛ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσίμο Ναβάρο. Ο 27χρονος Ισπανός μέσος αγωνιζόταν το τελευταίο εξάμηνο στα Τρίκαλα. Στην Ελλάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2011, μετά από θητεία στις ακαδημίες της Βαλένθια και την Ελτσε, για χάρη του Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια έπαιξε σε Καλλονή και Λεβαδειακό. Η ΑΕΛ τον απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο νεοαποκτηθείς ξεκίνησε τη χρονιά στον Λεβαδειακό (11 ματς) και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον ΑΟ Τρίκαλα, ενώ σημείωσε τρία γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για δύο χρόνια του Χοακίν (Τσίμο) Ναβάρο.

Ο Ναβάρο είναι Ισπανός, 27 ετών και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Ισπανική Βαλένθια για 5 χρόνια, στην Ισπανική Έλτσε για 1 χρόνο, στον Αστέρα Τρίπολης για 3 χρόνια, στην Καλοννή για 1 χρόνο, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό αυτής στον Λεβαδειακό και στο δεύτερο μισό στα Τρίκαλα. Ο Τσίμο Ναβάρο αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού κυνηγού και στις Ισπανικές ομάδες που αγωνίστηκε έχει παίξει και ως δεξί μπακ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον μάνατζερ του παίκτη και παλαιό παίκτη της ΑΕΛ Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή».

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep