«Έγκλημα εις βάρος της ΑΕΛ»

«Αιώνια εχθρός μου, όποιος εκμεταλλεύεται την αγάπη των οπαδών μας και την επιτυχία που είχε η ομάδα μας», επισήμανε ο Αλέξης Κούγιας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ, μετά το αιφνίδιο διαζύγιο με τον Σάκη Τσιώλη και ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε πως αυτή η εξέλιξη αποτελεί ντισαβαντάζ για την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Χωρίς να αναφερθεί στις αιτίες που οδήγησαν σε ναυάγιο τις συζητήσεις με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, κάτι που θα κάνει τη Δευτέρα (6/6) στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» τόνισε στην εφημερίδα «Ελευθερία» πως δεν θα επιτρέχει σε κανέναν να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της ομάδας.

«Αυτό που προέχει είναι η ηρεμία και εγώ προσωπικά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, και θα είναι αιώνια εχθρός μου, να εκμεταλλεύεται την αγάπη των οπαδών μας και την επιτυχία που είχε η ομάδα μας αυτή τη χρονιά. Και δεν μπορεί κανένας να το πράξει για προσωπικούς λόγους. Γι’ αυτή την επιτυχία δούλεψα με κάθε τρόπο κάνοντας υπερβάσεις που δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου προσωπικές και οικονομικές. Όταν οι αντίπαλοι προπονητές σχεδιάζουν τις ομάδες τους, αυτό που γίνεται σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι έγκλημα και δεν ευθύνομαι εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Οσο για την αναζήτηση προπονητή, επισήμανε πως αναζητούνται λύσεις από το εξωτερικό, καθώς στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep