«Ο αγώνας δικαιώθηκε»

Ο Σπύρος Δημόπουλος μιλά στο flnews για δικαίωση και εκφράζει ευχαριστίες στα αδέρφια του.

Ο Πανελευσινιακός εξασφάλισε την παραμονή του στη Football League με το 1-1 απέναντι στη Λαμία. Το ξεκίνημα της ομάδας της Δυτικής Αττικής στο πρωτάθλημα ήταν εφιαλτικό, με οκτώ ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά με πίστη στη σωτηρία και ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εξασφαλίστηκε η παραμονή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Δημόπουλος, μίλησε στο flnews μία μέρα μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Φθιώτιδα και ευχαρίστηκε όλους αυτούς που τον στήριξαν στο δύσκολο έργο που είχε μπροστά του. Ανέφερε: «Ο αγώνας μας δικαιώθηκε. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, τους σταχυοφόρους και τους Voodoo που μου στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές.

Ευχαριστώ και στους λιγοστούς φιλάθλους της Ελευσίνας που ήταν κοντά μας. Όμως και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αδέρφια μου, Θανάση και Χρήστο, οι οποίοι αξίζουν πολλά και με στήριξαν». Μέσα στην εβδομάδα ο Σπύρος Δημόπουλος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί στην επόμενη μέρα του Πανελευσινιακού. 

(Μετά το ματς με τη Λαμία, η αποστολή του Πανελευσινιακού σταμάτησε για φαγητό στα Καμένα Βούρλα. Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το δείπνο της ομάδας, που λίγο νωρίτερα είχε εξασφαλίσει την παραμονή στη Football League).

Last modified onΔευτέρα, 30 Μάιος 2016 14:57

2 comments

  • Θεόδωρος Χλωρίδης
    Θεόδωρος Χλωρίδης Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 18:28 Comment Link

    Ένα μαντήλι για τον Κοντονή, να σκουπίσει τα δάκρυα του.

  • Filathlos_1
    Filathlos_1 Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 13:43 Comment Link

    Ο δικαστικός αγώνας δικαιώθηκε...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep