Ρεσιτάλ ατυχίας για Ομπράντοβιτς

Ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα 4-6 μηνών Ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα 4-6 μηνών

Ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα. Μένει εκτός για 4 έως 6 μήνες ο μεσοεπιθετικός του Αχαρναϊκού.

Ο Νεμάνια Ομπράντοβιτς πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις δέκα λεπτά στην αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον Πανελευσινιακό και έφυγε από το γήπεδο σφαδάζοντας. Οι αρχικές ανησυχίες για την σοβαρότητα της κατάστασης του επιβεβαιώθηκαν, αφού υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για 4 έως 6 μήνες.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου, Δημήτρης Αρναούτης εξέφρασε την ελπίδα να σταθεί λίγο τυχερός μέσα στην ατυχία του ο 26χρονος ποδοσφαιριστής και η ρήξη στον αχίλλειο να είναι μερική και όχι ολική, όμως τα μαντάτα ήταν δυσάρεστα. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και εκεί επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση του γιατρού, Θανάση Παγώνα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η διοίκηση της ομάδας του Μενιδίου, ευχαρίστησε τον Παγώνα, την αναισθησιολόγο, Κατερίνα Τζωρτζοπούλου και τον συνεργάτη του, Βάιο Λασκοβίτη, ενώ άπαντες ευχήθηκαν στον Ομπράντοβιτς να γυρίσει γρήγορα στην ενεργό δράση.

Last modified onΤρίτη, 17 Μάιος 2016 00:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep