«Δύο στα δύο για να σωθούμε»

Ο βοηθός προπονητή του Πανελευσινιακού, Χρήστος Παντιώρας, μίλησε για δύο νίκες που θα δώσουν την σωτηρία στην ομάδα του στις αγωνιστικές που απομένουν. Ο βοηθός προπονητή του Πανελευσινιακού, Χρήστος Παντιώρας, μίλησε για δύο νίκες που θα δώσουν την σωτηρία στην ομάδα του στις αγωνιστικές που απομένουν.

Ο Χρήστος Παντιώρας τόνισε πως ο Πανελευσινιακός χρειάζεται δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να μείνει στην κατηγορία.

Τις όποιος μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία έχει ο Πανελευσινιακός, θα τις διεκδικήσει στα δύο ματς που απομένουν, σύμφωνα με τον βοηθό προπονητή, Χρήστο Παντιώρα, που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, αντί του τιμωρημένου Θανάση Δημόπουλου.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Παντιώρα μετά την ήττα με 1-0 από τον Αχαρναϊκό: 

«Ο Αχαρναϊκός κέρδισε δίκαια. Εμείς στο πρώτο 20λεπτο μπήκαμε πολύ δυνατά, αλλά δεν είχαμε τελικές προσπάθειες με αξιώσεις. Στο ημίωρο ευτύχησε ο Αχαρναϊκός να κάνει το 1-0 και από εκεί και πέρα το διαχειρίστηκε σωστά. Είχαμε την κόντρα στον αέρα στο πρώτο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα μιλήσαμε στα αποδυτήρια για να βγούμε πιο επιθετικά. Κερδίσαμε μέτρα, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ και να πάρουμε τον πόντο που θα ήταν πολύτιμος για εμάς έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που παλεύουμε μαζί τους για τη σωτηρία. Συγχαρητήρια για την διαιτησία, ήταν 50 - 50 και κοσμεί τι άθλημα. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Αχαρναϊκό που αδικείται και θα έπρεπε να ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Γιατί ήταν νευρική η ομάδα σας σήμερα;

«Έχουμε νεανική ομάδα που δεν έχει την εμπειρία της κατηγορίας. Δεν μας βγήκε το ματς και είχαμε ψυχολογική πίεση. Συνεχίζουμε τον Γολγοθά μας και πάμε για έξι βαθμούς στα δύο τελευταία ματς ώστε να σωθούμε».  

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep