Επιτυχημένο το 8ο τουρνουά ακαδημιών

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 8ο εαρινό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου του Αγροτικού Αστέρα

Ο Ερασιτέχνης Αγροτικός Αστέρας για 8η χρονιά διοργάνωσε το τουρνουά ακαδημιών, στο οποίο συμμετείχαν 60 τμήματα από 25 διαφορετικές ομάδες, με αθλητές από 6 έως 12 ετών. Η διοίκηση των «σταχυοφόρων» έκανε τον απολογισμό του τουρνουά, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν στη διοργάνωσή του.

Αναλυτικά:

Για 8η συνεχή χρόνια ο Π.Μ.Α.Σ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ διοργάνωσε το εαρινό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στα γήπεδα του συλλόγου στον Εύοσμο.

Στο μίνι πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν 60 τμήματα από 25 διαφορετικές ομάδες, με αθλητές από 6 έως 12 ετών.
Ήταν κατά γενική ομολογία μια άρτια οργανωμένη διοργάνωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου , προπονητές , γονείς και υπευθύνους των σωματείων αλλά και φίλους του μαζικού αθλητισμού που είδαν και χάρηκαν από κοντά τα παιχνίδια με πολύ ενδιαφέρον , πάθος και πολλά παιδικά χαμόγελα. Ο αριθμός των παραβρισκόμενων τις 5 μέρες του τουρνουά ξεπέρασε τις 8.000, αριθμός που αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα για παρόμοιες διοργανώσεις.

Το τουρνουά οργανώθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου Γιώργο Δεληγιάννη σε συνεργασία με τους προπονητές, γυμναστές και γραμματεία του Αγροτικού Αστέρα.

Την Κυριακή 8 Μαΐου έγιναν οι τελικοί αγώνες οπού νικητές αναδέχθηκαν: κατηγορία προπαίδων ο Φοίνικας Πολίχνης, κατηγορία τζούνιορ ο Πρωτέας, κατηγορία προτζούνιορ ο Πρωτέας, κατηγορία μπαμπίνι η Νίκη Ευκαρπίας.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους, όπως επίσης όλους τους υπευθύνους των καλεσμένων μας ακαδημιών καθώς και τους προπονητές τους.

Θέλουμε να συγχαρούμε επίσης όλους τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα που για μια χρονιά ακόμη διαφήμισαν τον σύλλογο και τον Εύοσμο, αφού με πολύ προσωπική δουλειά έφεραν σε πέρας μια τόσο μεγάλη και απαιτητική διοργάνωση. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπήρχε η παραμικρή καθυστέρηση τόσο στην έναρξη όσο και στην λήξη των αγώνων, και αυτό αποτελεί μεγάλο επίτευγμα αν αναλογιστούμε ότι ο αριθμός των αγώνων ήταν εκατόν δέκα οκτώ (118).
Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τη βοήθεια την οποία μας παρείχε, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο ο Δήμος Εύοσμου. Τόσο ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Καμαρινός Ιωάννης όσο και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μαξούρας Γιώργος, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι αυτών είναι δίπλα μας και τους χρωστάμε το λιγότερο ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η τελετή λήξης με εκατοντάδες χαμόγελα από παιδιά και γονείς μας αφήνει μια μεγάλη ικανοποίηση και την πεποίθηση ότι το 9ο τουρνουά του χρόνου θα είναι ακόμη πιο μεγάλο και πιο επιτυχημένο.

Το 8ο εαρινό τουρνουά μας είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση για όλους.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Ο προεδρος και το ΔΣ του ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep