«Αγκαλιάστε την προσπάθεια»

Περισσότερο κόσμο περίμενε στο γήπεδο ο Γιώργος Χαρίτος.

Το μέλος του τεχνικού τιμ του Παναιγιαλείου, Γιώργος Χαρίτος εκπροσώπησε τους «μελανόλευκους» στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον ΑΟ Τρίκαλα. Όπως δήλωσε:

«Χρόνια πολλά σε όλους. Είναι θετικό ότι η ομάδα δεν έμεινε στις χρονιάρες μέρες. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να δείξει ότι είναι αυτή που έχει παίξει στα τελευταία παιχνίδια αρκετά καλό ποδόσφαιρο με κορύφωση το σημερινό. Θέλω να πιστεύω ότι η έκφραση του κόουτς ήταν ατυχής, γιατί και με την Κέρκυρα είχαμε πολύ καλή απόδοση. Αυτές οι εμφανίσεις συνεχίζονται. Θέλω να πω στους φιλάθλους να την πιστέψουν και να είναι κοντά στους παίκτες και στο τιμ που κάνουν μεγάλη προσπάθεια.

Μπήκαμε δυνατά από την αρχή απέναντι σε μία ομάδα που είχε ξεκάθαρο στόχο της νίκη. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, διαβάσαμε τον αντίπαλο, ήμασταν ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ανοικτό ματς και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει. Οι δύο τερματοφύλακες έδειξαν την αξία τους και ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά και οι ποδοσφαιριστές είχαν ζηλευτή απόδοση. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και τους θέλουμε κοντά μας για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι στα Τρίκαλα και στον κόουτς ό,τι καλύτερο».

Για το αν φτάνουν οι 38 πόντοι για τη σωτηρία:
«Μπορεί να φτάσουν και οι 37. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά και να βάλουμε τις βάσεις για τη μετέπειτα πορεία. Έχουμε παιδιά να δούμε, που έπαιξαν στην Καρδίτσα και στα επόμενα ματς. Θα δώσουμε ευκαιρίες στους νέους να δείξουν τις δυνατότητές τους και να δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Θέλουμε να κάνουμε τις απαιτούμενες κινήσεις, ώστε η επόμενη σεζόν να μην έχει τόσο άγχος.

Είθισται να υπάρχει χαλάρωση μετά από διακοπή, αλλά δεν το έδειξε αυτό, ούτε η δική μας ομάδα, ούτε τα Τρίκαλα. Και οι δύο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Ήθελα περισσότερο κόσμο και ευελπιστώ με εμφανίσεις όπως αυτή να τους φέρουμε κοντά μας».

Ο Ζουνίνιο είπε:
«Ήταν σημαντικό το ματς και για τις δύο ομάδες. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά οι δύο τερματοφύλακες είχαν καλές επεμβάσεις. Θέλαμε τη νίκη, γιατί έχουμε στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 08 Μάιος 2016 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep