Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τρέχουν» για Γκρούμπιεσιτς στην ΑΕΛ

Το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι κατηγορίες δεν είναι τόσο επιβαρυντικές, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θα τους προκαλέσουν 'τρεξίματα'. Για τη φάση της κόκκινης κάρτας στον Σέρβο επιθετικό Νίκολα Γκρούμπιεσιτς γράφεται από τον διαιτητή ότι υπήρξε απώθηση στον τερματοφύλακα των Σερραίων Γουμάγια.

 

Ωστόσο επειδή δεν υπάρχει καμία απώθηση η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κάνει υπόμνημα για να το στείλει στις αρμόδιες επιτροπές, ενώ μέσω του νομικού τμήματος θα στείλει το DVD του αγώνα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με σκοπό να αναιρεθεί η τιμωρία του Γκρούμπιεσιτς.

 

«Προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε. Όποιος θέλει να είναι απέναντί μας θα έχει την αντιμετώπιση που πρέπει. Όλα αυτά που έγιναν μάς πεισμώνουν σαν ομάδα. Δεν επιδιώκουμε την εύνοια, αλλά την αντικειμενικότητα» σχολίαζαν την Παρασκευή (16/3) κύκλοι της διοίκησης.

 

 

Μπλέντι Μούτσα και Κώστας Νεμπεγλέρας θα απουσιάσουν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Πιερικό και Παναχαϊκή, αντίστοιχα. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Λάρισας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και δηλώθηκαν να εκτίσουν την τιμωρία τους ο Μπλέντι με τον Πιερικό στην 22η αγωνιστική και ο Νεμπεγλέρας με την Παναχαϊκή στην 23η αγωνιστική.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάρτιος 2012 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep