«Επικίνδυνος ο Πανελευσινιακός»

Ο Κώστας Γεωργιάδης εξέφρασε την πίστη ότι οι ποδοσφαιριστές του θα εμφανίσουν καλό πρόσωπο κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Εμφάνιση ανάλογη με αυτή της Ριζούπολης θα κυνηγήσει ο Αγροτικός Αστέρας στον αγώνα της Παρασκευής (06/05) με τον Πανελευσινιακό. Αυτό τόνισε ο Κώστας Γεωργιάδης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και σημείωσε ότι η ομάδα της Ελευσίνας είναι επικίνδυνη λόγω και της ανάγκης που έχει για την επικράτηση. Όπως ανέφερε ο τεχνικός των «πράσινων»:

«Εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν αξιολογούμε επιφανειακά τον Πανελευσινιακό λόγω της βαθμολογικής του θέσης. Το αντίθετο μάλιστα. Πιστεύουμε ότι η ανάγκη που έχει για βαθμούς τον καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνο αντίπαλο και υπολογίζουμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι στην Ελευσίνα έχει κερδίσει τους 18 από τους συνολικά 25 βαθμούς του. Συνεπώς, είναι μία ομάδα που στην έδρα της βγάζει το καλύτερό της πρόσωπο και πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι.

«Μας επηρεάζει ακόμα η κακή μας εμφάνιση απέναντι στον Κισσαμικό. Την επίδραση αυτή την επιτρέπουμε σκόπιμα και διαμορφώνει το πνεύμα της προετοιμασίας μας για το επόμενο παιχνίδι. Μας υπενθυμίζει τα λάθη μας και ταυτόχρονα μας δίνει επιπλέον ενέργεια για να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Ξέρω ότι οι ποδοσφαιριστές μου από τον εαυτό τους έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και πιστεύω ότι θα αδράξουν την επόμενη ευκαιρία για να αποδείξουν ότι αποτελούν μία ανταγωνιστική ομάδα.

Αλλάξαμε απότομα εικόνα μέσα στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές. Πιστεύω η απόδοσή μας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης αντιπροσωπεύει πραγματικά την ομάδα μας και τέτοιες εμφανίσεις έχουμε ως στόχο για κάθε ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς του πρωταθλήματος. Αν εμείς παίζουμε όπως πρέπει, οι βαθμοί θα έρθουν και μαζί τους η υψηλότερη δυνατή θέση στην τελική κατάταξη».

Last modified onΤρίτη, 03 Μάιος 2016 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep