«Γι' αυτό δεν μπήκαμε στο γήπεδο»

Οι «Ultras Gate 3» της Αναγέννησης Καρδίτσας τα έβαλαν με τη διοίκηση, γιατί δεν τους έδωσαν εισιτήρια.

Το τελευταίο εντός έδρας ματς έδωσε τη Μεγάλη Τετάρτη η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά οι «Ultras Gate 3» απουσίαζαν. Όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, πήραν την απόφαση να μην μπουν στο γήπεδο, αλλά να φωνάζουν έξω από αυτό, ως αντίδραση στην απόφαση της ΠΑΕ να μην δώσει τα εισιτήρια που δικαιούνται ως οργανωμένοι. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Θα θέλαμε να πούμε δύο πράγματα σαν οργανωμένοι φίλαθλοι της αγαπημένης μας ομάδας που εδώ και χρόνια είμαστε στο πλάι της όπου και αν βρεθεί. Πρώτα απ΄όλα να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες για την σημερινή εμφάνιση που έκαναν περήφανο το κόσμο της. Τέτοιες εμφανίσεις αρμόζουν σε μια ομάδα όπως η Αναγέννηση που διανύει τον 112 χρόνο ιστορίας της.

Στη συνέχεια αναλογιζόμενοι τη στάση της διοίκησης τις τελευταίες μέρες που κατά πρώτο λόγο στοχοποίησε φίλαθλο-ους της ομάδας απειλώντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον τους με αφορμή ένα σχόλιο- προσωπική άποψη στο διαδίκτυο για την άσχημη εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών.

Κατά δεύτερον στον σημερινό κρίσιμο αγώνα που η ομάδα χρειαζότανε πάνω απ'όλα τη στήριξη του κόσμου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη διοίκηση για τα εισιτήρια που δικαιούμαστε σαν οργανωμένοι (που εδώ και 30-40 χρόνια συμβαίνει στην ομάδα) μας γνωστοποίησαν την απόφαση τους να μην μας δώσουν τα εισιτήρια που μας αναλογούν λέγοντας μας «δεν σας γουστάρω στο γήπεδο».

Η στάση αυτή της διοίκησης είναι πρωτόγνωρη για την φιλοσοφία της Αναγέννησης και ασφαλώς καταδικαστέα. Μετά τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα σαν οργανωμένο κομμάτι πήραμε την απόφαση να μην εισέλθουμε στο γήπεδο και να στηρίξουμε τη προσπάθεια της ομάδας έξω από αυτό με παλμό και φωνή.

ΥΓ1: Η σημερινή νίκη ήταν αφιερωμένη στο Τίμο και σε όλα τα αδέρφια μας εκεί ψηλά. 22/4/09 αδερφέ μας δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
ΥΓ2 Με κινήσεις σαν αυτές αδειάζουν τα γήπεδα. Ο καθένας μπορεί να σχηματίσει τη δική του άποψη, αυτό άλλωστε είναι δημοκρατία.
ΥΓ3 Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ».

Last modified onΠέμπτη, 28 Απρίλιος 2016 04:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep