«Θα αποφασίσουμε το βράδυ»

Συνάντηση με τον Σπύρο Καλογιάννη είχε η διοίκηση του Πανελευσινιακού. Αποφασίζει τι θα πράξει ενόψει ΑΟΧ.

Το flnews σας ενημέρωσε νωρίτερα σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν τον Πανελευσινιακό να ταξιδεύει τη Μεγάλη Τρίτη για τα Χανιά. Ωστόσο, από τη διοίκηση των «σταχυοφόρων» τονίζεται ότι οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί. Όπως ανέφεραν στελέχη της ΠΑΕ στο flnews: «Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας θα γίνει συμβούλιο και εκεί θα αποφασιστεί τι θα πράξουμε. Ακόμα δεν είναι τίποτα δεδομένο». 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, αναφέρεται: «H ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ διαψεύδει τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με την πραγματοποίηση του ταξιδίου στα Χανιά και ανακοινώνει ότι η απόφαση του Προέδρου Σπυρίδων Δημόπουλου παραμένει ίδια. Θα ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγή αποφάσεως μετά την λήξη του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.
Εκ της Διευθύνσεως».

Σημειώνεται ότι το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας αντιπροσωπεία της ΠΑΕ βρέθηκε στα γραφεία της Football League και ενημέρωσε τον πρόεδρο, Σπύρο Καλογιάννη σχετικά με την πρόθεση να μην πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Κρήτη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα έγιναν στο ματς με τον Κισσαμικό.

Last modified onΔευτέρα, 25 Απρίλιος 2016 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep