Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα play off δεν πέταξαν, οι 200.000 ευρώ ναι...

Μεγάλη η οικονομική ζημιά για την ΑΕΛ μετά τα επεισόδια στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Οι φωνές δικαιολογημένες έπειτα από τις απαράδεκτες αποφάσεις του διαιτητή Παπαπέτρου και των βοηθών του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, η διακοπή του αγώνα για 75 λεπτά, η είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, η απόπειρα βιαιοπραγίας κατά του διαιτητικού τρίου και η ρίψη αντικειμένων παραπέμπει στο άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικά και επισύρει ποινές που... γονατίζουν.

Το βασικότερο όλων, βέβαια, είναι ότι τα επεισόδια ενεργοποιούν τις ρήτρες βίας που έχει βάλει ο ΟΠΑΠ στη συμφωνία με τη διοργανώτρια αρχή, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η ΑΕΛ να μην εισπράξει τις 100.000 ευρώ που προβλέπει η χορηγία.

Σε ό,τι αφορά στον πειθαρχικό κώδικα, η ΠΑΕ ΑΕΛ, φυσικά και δεν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν ο αγώνας δεν άρχιζε ξανά. Από την άλλη, όμως το πρόστιμο που θα της επιβληθεί μπορεί να φτάσει έως τις 100.000 ευρώ και οι αγώνες ποινής της έδρας τους τέσσερις αγώνες! Βέβαια, όλα εξαρτώνται από το τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα από τον Παπαπέτρου, ενώ θεωρείται δεδομένη και η ποινή του προέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη.

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2012 00:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep