«Από τις χειρότερες εμφανίσεις»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ότι κόντρα στη Λαμία η Αναγέννηση έκανε από τις χειρότερες εμφανίσεις της στην Καρδίτσα.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, δήλωσε στον OTE TV μετά την ήττα (0-1) της ομάδας του από τη Λαμία: «Ήταν μία από τις χειρότερες εφετινές εντός έδρας εμφανίσεις. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του ματς. Έπαιξε ρόλο, βέβαια, και το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε.

Είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε, αλλά και πάλι δεν δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να απειλήσουμε, πέρα από μερικές στατικές φάσεις. Ήμασταν νωθροί, νωχελικοί και περιμέναμε περισσότερα πράγματα από αυτό το ματς. Θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Όλα τα παιχνίδια έχουν τη σημασία τους.

Σε όλα πάμε για τη νίκη. Σήμερα η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Πρέπει τώρα να στηρίξουμε ψυχολογικά τα παιδιά και να δούμε το επόμενο ματς».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Θεοδοσιάδης είπε:
«Θεωρώ ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Σίγουρα μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ του αντιπάλου. Απέναντι είχαμε μία πάρα πολύ ικανή και ποιοτική ομάδα. Δυστυχώς οι περισσότεροι παίχτες βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα. Δεν μπορέσαμε να μπούμε ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού κι αν είχαμε κάποιες ελπίδες να μπούμε στο παιχνίδι, αυτές ήταν στο α’ ημίχρονο με κάποιες στημένες μπάλες από κόρνερ ή πλάγια φάουλ που δημιούργησαν 2-3 προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουμε και να αλλάξει λίγο η ψυχολογία της ομάδας. Στο β’ ημίχρονο ρισκάραμε επιθετικά, δεν μπορέσουμε να έχουμε κατοχή και να διασπάσουμε την άμυνα της Λαμίας και φυσικά το κυρίαρχο στοιχεία για εμάς είναι ότι δεν υπήρχε καθαρό μυαλό.

Κυριάρχησαν τα ατομικά λάθη τα οποία έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να δημιουργήσει στο β’ ημίχρονο πολλές ευκαιρίες και να διευρύνει το σκορ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Το σημερινό αποτέλεσμα βαραίνει εμένα. Η ευθύνη είναι δικιά μου. Πρέπει να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουμε, αρχής γενομένης το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΛ, να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στον κ. Σπανό και την ομάδα της Λαμίας και να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο και παρά την άσχημη εικόνα εμψύχωνε τους ποδοσφαιριστές μας καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Ο Μούτσα Μπλέντι δήλωσε:
«Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία καλή αντίπαλο όπως είναι η ομάδα της Λαμίας, με καλούς παίχτες. Δυστυχώς εμείς αιφνιδιαστήκαμε από το γρήγορο γκολ και δεν καταφέραμε σε όλο το απιχνίδι να αντιδράσουμε. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς και σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να απειλήσουμε τον αντίπαλό μας εκτός από κάποιες στημένες μπαλιές.

Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να δώσουμε ώθηση ο ένας στον άλλον ώστε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν έγινε. Το μόνο που απομένει είναι να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε σε όλο το παιχνίδι και να του ζητήσουμε συγγνώμη για την άσχημη εικόνα».

Πηγή: karditsasportiva.gr


Last modified onΔευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 23:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep