Ξέσπασε ο Σπίνουλας!

Κλαίγοντας έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Σπύρος Σπίνουλας του Παναιγιαλείου.

Η ήττα από την Παναχαϊκή έφερε ένταση στο Αιγιο και μερίδα οπαδών τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου, οι οποίοι για να γιορτάσουν το Πάσχα διοργανώνουν πάρτι το βράδυ της Κυριακής (17/04). Ενδεικτικό του κλίματος, το ξέσπασμα του Σπύρου Σπίνουλα στη συνέντευξη Τύπου, με τον αμυντικό της «μαύρης θύελλας» να κάνει δηλώσεις και να φεύγει κλαίγοντας!

Όπως είπε:
«Ήρθα εδώ με σκοπό να πω πολλά, αλλά ο Μαστροκυριάκος με συγκράτησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που πήρε προσκλήσεις για την εκδήλωση που διοργανώνουμε, ώστε να πάρουμε λεφτά και να περάσουμε το Πάσχα. Ευχαριστούμε τον ΠΣΑΠ για τη βοήθειά του. Συγννώμη για τη συγκεκριμένη φάση. Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι. Εμείς σε κάθε ματς μπαίνουμε για τη νίκη και για τίποτε άλλο. Η ομάδα της Παναχαϊκής έπαιξε μόνο στην κόντρα, κλειστά και εμείς δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Δεν δέχομαι κανείς να βρίζει την οικογένειά μου. Κανείς. Είμαστε απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο και παίζουμε μπάλα για τον Παναιγιάλειο».

Ο Γιώργος Χαρίτος ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναιγιαλείου για τη συνεργασία. Έχω ζήσει από κοντά υπέροχες στιγμές όλο αυτό το διάστημα και θέλω να κάνω έκκληση στους φιλάθλους να μην το βάλουν στην άκρη. Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει τον στόχο, χωρίς αυτό νσ σημαίνει ότι θα σταματήσουμε την προσπάθεια. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο και ήθελα να έχει περισσότερη ποιότητα. Η κάθε ομάδα έχει τον στόχο της. Η Παναχαϊκή είναι στο χείλος του γκρεμού και τα παιδιά της είχαν μεγαλύτερα κίνητρα για να δώσουν και τελευταία ικμάδα δύναμης που είχαν. Εύχομαι να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη χρονιά, γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο και όλοι η Ελλάδα θέλει να βλέπει ιστορικά σωματεία.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι έμειναν οι ποδοσφαιριστές μας σε προηγούμενες επιτυχίες. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα, δεν ήρθε το γκολ στη φάση του Σανδραβέλη και η μπάλα τιμωρεί. Το κεφάλι ψηλά. Τα παιδιά αγαπάνε την ομάδα και αν ειπώθηκε κάτι είναι από την πολύ αγάπη. Να δούμε μπροστά τα επόμενα ματς και να τελειώσουμε με επιτυχία το πρωτάθλημα. Εύχομαι στον κύριο Φυντάνη καλή επιτυχία».

Last modified onΚυριακή, 17 Απρίλιος 2016 18:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep