Οπαδοί της ΑΕΛ έκλεισαν την Εγνατία

Κατάληψη στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Γιάννινα προς Ηγουμενίτσα πραγματοποιούν οπαδοί της ΑΕΛ.

Οι φίλαθλοι της Θεσσαλικής ομάδας, μετέβαιναν με δύο λεωφορεία, προκειμένου να δώσουν το παρών στον αγώνα της ομάδας τους με την Κέρκυρα. Η Κέρκυρα όμως δεν έχει διαθέσει εισιτήρια για τους Λαρισαίους, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ακινητοποιήσει τα δύο λεωφορεία, δύο περίπου χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Παραμυθιάς.

Οι φίλαθλοι κατέβηκαν από τα λεωφορεία και προχώρησαν στην κατάληψη του ενός ρεύματος της Εγνατίας Οδού, ζητώντας να τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Νησί των Φαιάκων. Αποτέλεσμα ήταν να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων και εκατοντάδες οδηγοί να διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να φτάσουν στους προορισμούς τους και ειδικότερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Τελικά όσοι ξεκίνησαν οργανωμένα με προορισμό την Κέρκυρα, δεν κατόρθωσαν ποτέ να φτάσουν στο νησί του Ιονίου, σε αντίθεση με τους περίπου 200 που πήγαν μεμονωμένα και είδαν από κοντά το τελικό 0-0.
Πηγή: epiruspost.gr

Last modified onΣάββατο, 16 Απρίλιος 2016 20:46

1 comment

  • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Σάββατο, 16 Απρίλιος 2016 17:52 Comment Link

    ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ "ΚΑΠΝΙΖΕ" ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΛΗ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ [ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep