«Δεν τελειώσαμε ακόμα...»

Ο Παναιγιάλειος πέτυχε τον στόχο της παραμονής, αλλά δεν σκοπεύει να φανεί αδιάφορος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στις υψηλές πτήσεις επέστρεψε ο Παναιγιάλειος και έδειξε στον αγώνα της Δευτέρας (11/04) με την Καλλιθέα ότι ξεπερνά την αποχή που του στοίχισε το περασμένο διάστημα. Οι «μελανόλευκοι» έγιναν η τρίτη ομάδα που περνά με τρίποντο από το «Ελ Πάσο», εξασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν σκοπεύουν να παρουσιαστούν αδιάφοροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός, Χρήστος Παρασκευόπουλος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση, αλλά ξεκίνησε ήδη επιχείρηση - προσγείωσης, καθώς θέλει ανάλογη συνέχεια. Εξάλλου, την Κυριακή (17/04) ακολουθεί η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή που έχει πολλές ιδιαιτερότητες και η «μαύρη θύελλα» έχει το κίνητρο για να βγει νικήτρια. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, την Πέμπτη (14/04) ο προπονητής του Παναιγιαλείου να μεταβεί στη Ναύπακτο για να παρακολουθήσει από κοντά τον προσεχή αντίπαλο.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι την Τρίτη (12/04) ένιωσε νέες ενοχλήσεις ο Νίκολα Γκατσέσα παρότι την Παρασκευή (08/04) έδειχνε σε καλύτερη κατάσταση. Δύσκολα, λοιπόν, θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας.

Last modified onΤρίτη, 12 Απρίλιος 2016 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep