«Ευχαριστώ για την υπομονή»

Η βοήθεια των οπαδών του Αχαρναϊκού ήταν καταλυτική σύμφωνα με τον Δημήτρη Αρναούτη.

Με τρίποντο συνόδευσε την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Αχαρναϊκού ο Δημήτρης Αρναούτης. Όπως, μάλιστα, τόνισε μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, η βοήθεια των οπαδών ήταν σημαντική για την επίτευξη του στόχου. Το flnews έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει την τοποθέτηση του προπονητή των «πράσινων»:

«Έπρεπε να διαχειριστούμε, τόσο τη δυσκολία του ματς απέναντι στην Αναγέννηση, μίας ομάδας που παίζει ποδόσφαιρο, όσο και το αρνητικό σερί που μας κυνηγούσε. Είχαμε να σκοράρουμε πέντε ματς. Τελιά, πήραμε το καλύτερο δυνατό από αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, αλλά μας έλειπαν πράγματα για να τελειώσουμε τις φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα και σκοράραμε ένα τέρμα στις έξι τελικές που κάναμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, γιατί μας βοήθησαν, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι με την υπομονή τους».

Τι άλλαξε και ο Αχαρναϊκός μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο;
«Η απόδοσή μας ήταν καλή στο πρώτο μέρος. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και στο δεύτερο πήραμε παραπάνω μέτρα. Ήταν και ο αέρας μαζί μας και αυτό βοήθησε».

Ο Νίκος Μουστάκης είπε:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Το τρίποντο ήταν μονόδρομος για εμάς. Έπρεπε να σκοράρουμε. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για να αλλάξουμε τα δεδομένα στις αγωνιστικές που απομένουν».

Last modified onΚυριακή, 10 Απρίλιος 2016 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep