Η αλληλεγγύη του Αγροτικού Αστέρα

Τρόφιμα θα συγκεντρώσει ο Αγροτικός Αστέρας, καλώντας τους φίλους του να συμμετέχουν, προκειμένου να βοηθήσουν οικογένειες σε ανάγκη το Πάσχα.

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο Αγροτικός Αστέρας, πραγματοποιώντας ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης ενόψει του Πάσχα.

Από την Τετάρτη 13/4 ως τη Μ. Τετάρτη 27/4, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα στην κεντρική είσοδο του «Δημήτρης Κοντικάκης», προκειμένου να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας μέσω του προγράμματος «Αλληλεγγύη 1932» συνεχίζει να πραγματοποιεί ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης με αγάπη και ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Από την ερχόμενη Τετάρτη 13/4 ως την Τετάρτη 27/4 θα συγκεντρώνονται τρόφιμα στην κεντρική είσοδο του «Δημήτρης Κοντικάκης» (επί της οδού Διγενή Ακρίτα), τα οποία στη συνέχεια με τη βοήθεια των τοπικών ενοριών θα μοιραστούν σε ανθρώπους και οικογένειες της κοινότητας μας που ενόψει Πάσχα έχουν ανάγκη υποστήριξης για να εορτάσουν σε πιο ανθρώπινες συνθήκες.

Το Πάσχα συμβολίζει την αγάπη και ειδικά τέτοιες στιγμές για την Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας αποτελεί υποχρέωση να συμμετέχει στην ανακούφιση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και να αποτελεί έναν οργανισμό με ωφέλιμη παρουσία και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Καλούμαι όσους μπορούν και έχουν την ευγενή καλοσύνη να συμμετέχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων. Η πόρτα του «Δημήτρης Κοντικάκης» θα είναι καθημερινά ανοικτή (από τις 9:00 ως τις 16:00, εκτός Σ/Κ) και θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα μπορεί ο κόσμος να αφήνει τρόφιμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμπαράσταση σας σε αυτή την προσπάθεια.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή αν κάποιος επιθυμεί να ενισχύσει με το δικό του τρόπο, μπορείτε να καλείτε στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο 2310 765 155 και στον υπεύθυνο Επικοινωνίας & Marketing της Π.Α.Ε., κ. Αχιλλέα Μανίκα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep